Stand van zaken 6 maart 2013

Afgelopen februari hebben we bericht gehad van de Alliantie dat zij een positief besluit hebben genomen over de bouw van het project Meerland. De woningen van Het Poorthuis zijn onderdeel van dit nieuwbouwproject. Het besluit moet nog langs de Raad van Commissarissen, maar dit is normaal gesproken een formaliteit. We zijn nog wel met de Alliantie in gesprek over de huurvoorwaarden. We hopen deze maand tot definitieve afspraken te kunnen komen.

Het Poorthuis in Meerland

We hebben een speciale pagina op onze website gemaakt waarin we de plannen, die nu uitgewerkt zijn, verder toelichten. U vindt deze pagina op www.poorthuisalmere.nl/meerland.

Datum start bouw tussen juni en oktober

Omdat er nog een aantal zaken voorbereid en afgerond moet worden, is er nog geen concrete datum dat de bouw van de woningen zal starten. De Alliantie heeft al wel aangegeven dat deze datum ergens in de periode tussen juni en oktober dit jaar zal vallen.

Stand van zaken gezinnen

Bent u benieuwd hoe we als gezinnen het meedoen met Het Poorthuis ervaren? Lees dan het verhaal ‘Meedoen met Het Poorthuis is een avontuur’ van familie Van de Kraats. U leest daarin onder meer dat zij hun woning binnen negen weken hebben verkocht. Twee andere gezinnen hebben hun woning nog te koop staan:

Lucille Balstraat 57, Almere
Familie Zeldenrust
Pianoweg 105, Almere
Familie de Zwaan

Kent u mensen die op zoek zijn naar een woning? U kunt ons helpen door deze twee woningen onder de aandacht te brengen van mensen in uw omgeving.