Bijdragen

Het Poorthuis bestaat dankzij de bijdrage van
donateurs, sponsoren, fondsen en vrijwilligers.
Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te doen!

Geef een gift

Ondersteun Het Poorthuis met een (eenmalige) gift. Giften kunt u overmaken aan Stichting Josia, rekeningnr. NL69 RABO 0126 0759 21 onder vermelding van ‘Het Poorthuis’.

Doneren met de ING Mobiel bankieren app

Bent u klant van ING en maakt u gebruik van de Mobiel Bankieren-app? Scan dan onderstaande QR-code en alle gegevens voor de overboeking zijn al ingevuld.

QR-code voor overboeking met ING Mobiel bankieren app.
QR-code voor overboeking met ING Mobiel bankieren app.

Word donateur

Wilt u Het Poorthuis steunen met een maandelijkse gift? Word dan donateur.

Word vrijwilliger

Het Poorthuis draait volledig op vrijwilligers. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via info@poorthuisalmere.nl of loop binnen bij een van de activiteiten in Het Poorthuis.

Giften aftrekbaar

Stichting Josia is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat giften die u geeft (eenmalig, of structureel als donateur) aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Meer hierover leest u op de website van de Belastingdienst.

Sponsoring of collecte?

Heeft u als bedrijf, organisatie of kerk interesse in sponsoring of samenwerking? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. U bent van harte welkom om langs te komen in Het Poorthuis. U kunt ons mailen voor een afspraak. Heeft u liever telefonisch contact? Vermeld dan uw telefoonnummer in uw mail.

Het Poorthuis wordt ondersteund door diverse bedrijven, organisaties en kerken: