Ik wil bijdragen!

Het Poorthuis bestaat dankzij de bijdrage van donateurs, sponsoren, fondsen en vrijwilligers. Ook u kunt meedoen!

Geef een gift

Ondersteun Het Poorthuis met een eenmalige gift. Giften kunt u overmaken aan Stichting Josia, rekeningnr. NL69 RABO 0126 0759 21 onder vermelding van 'Het Poorthuis'.

Word donateur

Word donateur en zeg een maandelijks bedrag toe.

  • Anders:

Werk mee als vrijwilliger

Het Poorthuis werkt volledig met vrijwilligers. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bij een van de activiteiten in Het Poorthuis.

Giften aftrekbaar

Logo Algemeen Nut Beogende InstellingStichting Josia is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat giften die u geeft (eenmalig of structureel als donateur) aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Meer hierover leest u op de website van de Belastingdienst.

Geven via QR-code scanner ING-app

Bent u klant van ING en maakt u gebruik van de Mobiel Bankieren-app? Scan dan onderstaande QR-code om snel een betaalverzoek aan te maken op uw smartphone. U kunt dit betaalverzoek vervolgens op uw smartphone goedkeuren met uw mobiele pincode.

QR-code 20 euro overmaken aan Stichting Josia

Meer informatie over geld overmaken met behulp van een QR-code op de website van ING.

Geïnteresseerd in sponsoring?

Heeft u als bedrijf, organisatie of kerk interesse in sponsoring of samenwerking? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken rondom een bak koffie graag de mogelijkheden.