Aanmelding opvang gestart

Na een degelijke voorbereiding door verschillende vrijwilligers van Het Poorthuis kunnen jongeren zich nu aanmelden voor opvang in Het Poorthuis. Jongeren met een lastige thuissituatie die graag zelfstandig willen worden, kunnen in aanmerking komen voor een plek in Het Poorthuis. Drie gezinnen die naast Het Poorthuis wonen (de omwoners) willen hun leven delen met deze jongeren. Als vrijwilligers bieden zij hen ondersteuning en begeleiding bij de laatste stappen om zelfstandig te kunnen wonen.

Op onze site staat meer informatie over de opvang. Op een speciale pagina voor jongeren staat wie er in aanmerking komen, wat we verwachten van jongeren die opgevangen worden in het Poorthuis en wat deze jongeren van ons kunnen verwachten.

Is Het Poorthuis iets voor jou?

Ben je jongere en denk je in aanmerking te komen voor een plek in Het Poorthuis? Lees dan de informatie op de pagina ‘Aanmelden opvang jongeren‘ en stuur ons het aanmeldformulier. Op basis van dit formulier krijg je te horen of je uitgenodigd wordt voor een intakegesprek.

Is Het Poorthuis iets voor een jongere die u kent?

Kent u persoonlijk of als professional een jongere en denkt u dat hij of zij in aanmerking komt voor Het Poorthuis? Wijs deze jongere dan op de pagina ‘Aanmelden opvang jongeren‘. We verwachten van jongeren eigen initiatief, dus laat de jongere zichzelf aanmelden via de hiervoor genoemde pagina.

Op onze website vindt u meer informatie voor professionals.

Vragen

Heeft u vragen over de opvang van jongeren in Het Poorthuis? Dan kunt u mailen naar opvang@poorthuisalmere.nl. Voor algemene vragen over Het Poorthuis kunt u mailen naar info@poorthuisalmere.nl of gebruik maken van de contactpagina.