Vrijwilliger gezocht: Coördinator verhuur

Voor Het Poorthuis zijn wij op zoek naar een regeltalent met administratieve en communicatieve vaardigheden om de verhuur van de activiteitenruimte te coördineren.

Het Poorthuis is een non-profit initiatief in Almere Poort. Er zijn opvangplekken waar jongvolwassenen geholpen worden door gezinnen die zich daarvoor vrijwillig beschikbaar stellen. Verder is er een ruimte voor buurtactiviteiten. Deze activiteitenruimte wordt ook verhuurd voor vergaderingen en feesten voor groepen tot 40 personen. De inkomsten van verhuur zijn belangrijk in het financieren van de activiteiten in Het Poorthuis.

Werkzaamheden Coördinator verhuur:

  1. Administratieve afhandeling van binnenkomende aanvragen verhuur;
  2. Communicatie met huurders via email en telefoon;
  3. Openen gebouw en overdracht bij verhuuractiviteit;
  4. Controle na activiteit en afsluiten Het Poorthuis;
  5. Afstemmen met de Coördinator activiteiten over beschikbaarheid van de activiteitenruimte;
  6. Periodiek contact met het bestuur over de werkzaamheden.

De administratieve taken vragen afhankelijk van het aantal aanvragen 2-4 uur per week en kun je thuis uitvoeren. Het openen en afsluiten kost 1 uur per week. Wanneer nodig kun je voor het openen en afsluiten een beroep doen op de omwoners – de vrijwilligers die bij Het Poorthuis wonen.