Stem op Het Poorthuis bij de Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar organiseert Rabobank Almere de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee. Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 4 oktober t/m 17 oktober stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stemt u op ons? Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage. Dus roep ook iedereen om u heen op om op ons te stemmen!

Direct stemmen voor Het Poorthuis

Kinderkookcafé Het Poorthuis

De bijdrage uit de Clubkas Campagne willen we gebruiken om elke maand het Kinder Kook Café te organiseren. Een workshop waar kinderen leren koken en een maaltijd serveren aan buurtbewoners. We hebben het Kinder Kook Café eerder georganiseerd en het was toen een succes. Het eten was lekker en de bezoekers hebben kennis gemaakt met hun buurtgenoten.

 

Lidmaatschap Rabobank Almere

Om te mogen stemmen moet u lid zijn van Rabobank Almere. Bent u klant van Rabobank Almere, check dan of u ook daadwerkelijk lid bent. Want niet iedere klant is automatisch lid. Ga naar internetbankieren en controleer bij mijn gegevens of u lid bent. Nog geen lid? U kunt dan wel een lidmaatschap aanvragen, maar mag deze keer helaas niet meer meestemmen.

Waarom zou u lid worden van de Rabobank en wat zit er aan vast? Het lidmaatschap bij Rabobank Almere kost niets, maar levert wel wat op. U heeft namelijk invloed en zeggenschap op de koers van de bank, ontvangt 4 keer per jaar het ledenmagazine en u mag natuurlijk stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne.